FAQ 1

SAYA ADA PRODUK & MAHU MEMULAKAN JUALAN ONLINE, SAYA MEMERLUKAN PAKEJ PENUH?

eShop@EPIC menawarkan penyelesaian yang membolehkan anda menjual produk anda secara dalam talian, mudah dan boleh dipercayai. Anda boleh mendapat manfaat daripada platform maju untuk menubuhkan kedai dalam talian anda secara pantas dan ekonomis menggunakan laman e-dagang berfungsi dan berskala yang dibangunkan oleh rakan kongsi teknologi kami. Platform rakan kongsi kami sudah diintegrasikan dengan penyelesaian dan perkhidmatan penghantaran backend eShop@EPIC.

 

Buat E-Store anda

eShop@EPIC menawarkan penyelesaian lengkap untuk membina dan mengurus stor dalam talian anda melalui mana-mana rakan kongsi bersepadu kami.

eShop@EPIC : boleh di manfaatkan platform yang khusus dalam e-dagang. Dengan integrasi yang siap di antara pembekal, pembayaran dan penghantaran tempatan dan antarabangsa dengan pelbagai tema mesra, ia tidak pernah begitu mudah untuk memulakan dan mengembangkan kedai dalam talian anda.

 

Sediakan Akaun eShop@EPIC E-Commerce

Untuk memulakan penghantaran dengan eShop@EPIC, anda perlu terlebih dahulu membuat akaun dengan pihak EPIC. Setelah menyerahkan profil perniagaan anda serta Borang eShop - Product Listing, wakil kami akan menghubungi anda untuk menyelesaikan proses pembukaan akaun baru anda dan foto sampling.

 

Dapatkan Sokongan Teknikal yang Diperlukan

Integrasi antara sistem anda dan kami menyediakan penghantaran data berstruktur (pesanan, notifikasi dan lain-lain); yang membolehkan pelanggan anda membuat pembelian dan urus transaksi secara automatik. API eShop@EPIC membolehkan anda menyambung aplikasi syarikat anda secara langsung ke eShop@EPIC melalui web. API ini sangat berguna, walaupun anda sudah mempunyai kedai dalam talian dan ingin melakukan integrasi dengan perkhidmatan penghantaran UniStorage. Jika anda membuat laman web anda dengan salah satu rakan kongsi kami, tapak web anda akan secara automatik diintegrasikan dengan backend eShop@EPIC